Beeuwsaert Construct, een toonaangevend bouwbedrijf actief in gans België, Zuid-Nederland en Noord-Frankrijk, zocht naar een unieke manier om hun employer brand te activeren en tegelijkertijd hun waardering voor hun hardwerkende medewerkers te tonen tijdens de feestdagen.

Brand Activation

We namen de uitdaging aan om een gedenkwaardige campagne te creëren die de verbondenheid van de eindejaarsperiode, en tegelijkertijd de warme bedrijfscultuur van Beeuwsaert benadrukte. Ons concept werd geïnspireerd door de legendarische Coca Cola kerstcommercial, maar met een unieke twist die de identiteit van Beeuwsaert Construct weerspiegelde.

Om te waarborgen dat deze employer branding campagne haar volle potentieel benutte, hebben we niet alleen een boeiende video geproduceerd, maar hebben we deze ook doelgericht verspreid en geïntegreerd in de communicatiestrategie van Beeuwsaert Construct.


In aanvulling op de campagne, hebben we ook gezorgd voor de eindejaarsgeschenken voor de medewerkers van Beeuwsaert Construct. Het resultaat hiervan was de creatie van gloednieuwe, gepersonaliseerde kersttruien.
Wil jij een gratis marketingaudit?

Aarzel dan zeker niet en neem vrijblijvend contact met ons op.